#Solängenmotfemman

 
 
Säsong 2015 avslutades med dunder och brak i stugan en sen lördagskväll. Detta var troligen dagen då närvarostatistiken steg i taket och glada solängare njöt av ruset! Kvällen var väl planerad av Hasse-Aro och Coxxxen som ska ha en stor eloge för deras engagemang! Äntligen fick vi fira vår avancemang efter ett långt och nervöst kval som tillslut gav en uppflyttning till den gamle anrika div 6B.. Hur serien kommer att se ut och vilka lag som kommer att få äntra den vackra eklandavallen återstår att se, men det lär bli en rad spännande matcher i Eklanda år 2016. Åter till kvällen, eller man kan dra till med "heldagen" för redan klockan halv 2 tog Anton "Punge" Johansson tag i sin starka starköl och svepte den med detsamma och så var det igång! Gruppen delades in i sex lag där diverse aktiviteter avklarades. Dessutom hann vi smacka in tre PL matcher så man kan säga att vi hade fullt upp. Minnet är svagt och kan tillägga att jag ej kommer ihåg vilka som kom vinnande ur denna svettiga tävling.. 

Desto klarare i minnet är dem fina priserna som vår emineta jury valt att dela ut under kvällen. Efter en något odramatisk omröstning kom Årets spelare att bli väggen i mål: Robin Eliasson! Någon motivering är väl knappast nödvändig om ni följt laget under säsongen. Men att ha en målvakt som knappt släpper in en boll bakom sig och som dessutom är ruggit målfarlig behöver varje lag! Grattis Robin! Årets lagkamrat är även det ett ärofyllt pris och vem om inte vår alldeles egna Alexander "Capitano" Johansson, killen som välkomnar alla med sina öppna armar. Det sista priset för kvällen delades ut till vår skyttekung, länge trodde många att Farid skulle få priset men Hassan ville annat och smackade in 8 baljor under säsongen! Grattis killar, mycket välförtjänt!

Ja, då var väl ungefär halva lördagen återberättad. Resterande delen får ni själva föreställa er! Stort tack till alla solängare som var där och firade! Nu tar vi nya tag inför säsong 2016! #Solängenmotfemman

 

er,

 
#1 - - Blogg.se:

Lycka till med din nya blogg!