Peppe ger svar på tal

Kedjan går vidare alltså och Idag är det vår alldeles egna Peppe Engström som skall grillas! Välkomna till olibaloli kära läsare!
 

Håkan Forslund var alltså förra intervjuobjekten i kedjan och han nominerade ingen mindre än dig, Peppe Engström! Hur känns det?
 
Det känns stort, Håkan lixom. Blir inte större. 
 
Du åkte ut för en hemsk olycka förra säsongen och missade i stort sett hela året..hur står det till med dig nu för tiden?
 
Det går rätt bra, har börjat jogga och bygga upp knät igen. Tyvärr så ser det ut som det inte blir någon fotboll denna säsong.
 
I intervjun med Håkan hintade han om en ultras-bildning från er sida, några kommentarer?
 
Det är nu så att vid bildning av en ultras/supportergrupp så krävs mycket engagemang samt så är väldigt tidskrävande. Det är saker jag inte har, men är de något vi har så är det krökglada gubbar. Därav så kan jag meddela att Solängens Öltras kommer startas och närvara till största dels hela säsongen så länge det ej krockar med melodifestival, dop eller Blåvitamatcher. 
 
Du fanns ju med på sidan av planen när Sjövalla slogs tillbaka med 4-0, från den matchen vad tror du om våra chanser i div 6 den kommande säsongen? Och vem tror du blir årets utropstecken i SBK truppen?
 
Jag tror vi kommer blanda och ge väldigt som oftast. Finns bara ett utropstecken och det är våran egna Buffon , med honom kan vi Tom. Vinna 4an på något konstigt vis.
 
Fem snabba:
 
Yaki-da eller brygghuset? – brygghuset alla dar i veckan.
Parkera bussen eller totalfotboll? -  Parkera bussen
IFK SM guld eller SBK 6B vinnare? -  SM Guld 
Hysén eller Inzaghi? - Glenn
Mål eller assist?  - Mål 
 
 
Om du blev placeras på en öde ö och fick ta med dig ett föremål, båt är inget alternativ! Men vad skulle du ta med dig? Samt vem i SBKs trupp skulle du ta med dig?
 
Skulle tagit med mig machete ifall ön skulle haft ormjävlar och min kumpan hade varit Äerixon då  efter hans förra år skulle behövt lite sol, bad, lugn och ro
 
Tänk dig scenariot att solängens BK blivit uppköpta av en oljerik shejk. Han vänder sig till dig i truppen och ber dig att värva en världsstjärna till klubben. Vem värvar Du in?
 
Andrea Pirlo – kommentarer överflödiga 
 
Sista frågan och kanske den viktigaste för att hålla kedjan ihop. Vem i laget vill du att olibloggen ska lägga luppen på och intervjua? Och varför?
 
Jag är intresserad av Robin och hur han resonerar med att fortsätta i SBK när jag nu förmodar hela svenska högsta liga va ute efter en namnteckning.  
 
 
Vi på olibloggen bugar och bockar för de fina orden från Peppe och räcker över talpinnen till Robin! Spännande att se och höra vad Årets lirare har att säga om kommande säsong.