V2

Vi är nu inne i v2 av säsong '16, tisdagens träning stod för ett högre tempo i övningarna och dessutom ett litet extra kondispass. Trötta gubbar fick se "juniorerna" segra i både arsenalaren och även i avslutande fotbollstennisen. De där ynglingarna börjar bli rejält kaxiga...
Nere i stugan var den stora snackisen "årets nyförvärv" som presenterades av Hasse-A! Äntligen fick han sina högtalare till rummet! Däremot var väl inte den valda musiken något att ha...och det sista ordet är nog inte sagt om vem som är årets DJ i truppen!

Taggad Janne J inför träningen, i bakgrunden är Coffe tillbaka i träning!


Årets nyförvärv!

--------------------------------------------
Efter den sprakande matchen igår på Anfield sitter man just nu och hoppas att planen håller för spel, var spekulationer på ifall kylan skulle sätta stopp..men för tillfället så skulle jag tro att den är spelklar! Återstår att se, i annat fall blir det nog ett fys-mördarpass i stugan!

Har försökt kolla upp diverse lag i 6B i bloggar som fiskebäck och götaholmaren, men kan väl inte hitta något spektakulärt..mer än att Ramberget tappat en hel del gubbar till GAIK i femman..så antingen står det still i 6B eller så är det riktigt bra mörkat av våra kommande seriemotståndare! 

Men nu är det dags att signa ut! Förhoppningsvis dyker det upp en rapport från träningen imorgon och kanske ett litet reportage till helgen! Ha det gött!// olibaloli