Nu händer det grejer här. Capitano i exklusiv intervju!

Han är kapten och blev nyligen utsedd till årets lagkamrat. Han är den där killen i omklädningsrummet som aldrig är tyst och som välkomnar alla med öppna armar. Vi på olibloggen har träffat Capitano: Alex Johansson! 
Tjena capitano! Hur känns det i benen så här en vecka innan träningarna drar igång?

Hey Oli, med rätt att blogga! 
Benen känns lite möra efter mkt promenader i Berlin, samt ett friskis o svettis pass idag, men i det stora hela så spritter det i dem. 

Säsongen som gick var den första för din del i Solängen tröjan. Hur föll valet till just Solängen?

Valet var enkelt. Jag ville spela i en klubb med lagom ambitioner och som låg nära hemmet. Dessutom hörde jag många tunga namn som representerat klubben som bl.a. Oli, Janne Plånbok, Uffe, Kenneth, Krögare Hansson, Jesper "Ramla i trappan på Yaki-da" Engström, Slize-Jonte, Oliver "Dop, syrran fyller 3 och ett halvt, gött med regn" Duran etc. Alla från Mölndal älskar ju grönt så....

Man kan inget annat säga än att första året i Solängen slutade i succé, vågade du någonsin drömma om uppflyttning redan första året i klubben?

Drömmen var redan droppad av John Blund före säsong, målet var enkelt (två stolpar o en ribba) vi skulle bara upp! Men efter en del bortfall (mkt blåvitt och skador, en del bakfulla personer vill inte nämna några namn, Janne o Hansson ) så såg det ganska mörkt ut. Mot alla odds visade vi tydligt vilket otroligt starkt lag vi är! 

Året som gått bjöd på täta och heta matcher, och du är även känd för att inte stoppa fingrarna emellan på träningarna. Vad förväntar du dig av division 6B den kommande säsong? 

Jag förväntar mig hög träningsnärvaro, mycket Krök, en hel del gula kort (främst från Pönge), en Ericson med hjälm, fin lir på Eklanda vallen och en sjuhelvetes varm bastu. 

Finns det någon match du laddar lite extra inför nästa säsong? 

Får väl medge att jag laddar lite extra mot våra storlag från Div 7 som vi aldrig torska mot. Proletären och Ariana. Vi vet vilka det är och hur dem spelar. Det var jobbigt då men hade inte bangat o åka upp med 11 man och en Coffe som publik till Mölnlycke en fredagskväll kl 19 o få med sig en pinne. 

Säsong 2015 tar många med sig som ett riktigt bra år i laget. Finns det något speciellt minne som du tar med dig?

Minnena är många och fler ska det bli. Kan väl inte direkt påstå att jag minns kvällen helt men lagkröket var något speciellt. Fint arrangerat av Cox o Hansson och roliga lekar. Minns även Bischwans mål mot Ariana borta när han vänder om, smackar upp den i nättaket och rör inte en min. Eller när Söder dribblar som mittback, ska göra en gubbe till, halkar, tar med hand och fejkar skada för att slippa rött. 

Vi tackar capitano för medverkan och ser fram emot att tunnla honom i kvadden på nästa träning! 

Visa fler inlägg