Dags att studsa tillbaka! Inför kvällens match mot St Jakob..

Hysterin har kring Solängens BK känns avslagen. Efter en fantastisk vårsäsong där vi som nykomlingar gick på sommarlov som ett av 3-4 topplaget så har inledningen av höstsäsongen kantats av tappade poäng och spelare.. Livet i lokalfotbollens division 6 har visat sig vara tuffare än förväntad!

Efter Wobbler förlusten borta på överåsvallen var det många solängare som satte hoppet till matchen hemma mot Proletären, ett motstånd som tidigare haft svårt för de vitklädda från Eklanda, men inte denna gång. 20 minuter in i matchen skulle PFF gå upp i en 2-0 ledning, och när SBK i andra halvlek jagade kvittering så blåses det straff för PFF och luften gick ur Solängen.

Men idag är det dags att studsa tillbaka. Vinst idag och laget kliver upp på en fjärdeplacering och med lite luft under vingarna så kan allt hända. Hoppet är det sista som lämnar en, brukar man säga, och det är väl den motivationen man får ha inför de sista kamperna under 2016. Mycket kan hända.

Till dagen har en 16-manna trupp skrapats ihop och ett kärt återseende är att Daniel Borgström kliver in i målet efter en sejour av halsfluss. Dessutom får trotjänaren "Hank the tank" återigen plats i truppen och det är en spelare som gör skillnad!

St Jakob kommer från 6-0 förlust mot Wobbler och lär vara riktigt revanschsugna. Dessutom har hedens planer tidigare spelat ett spratt för Solängen.. Det är upplagt för en klassisk 6B match!

Så har ni inget för er ikväll, kom och stötta laget i ert hjärta! Forza SBK, Oli out!

Visa fler inlägg