Förlust i omstarten..

Nu är semestern slut på riktigt. Lokalfotbollen har dragit igång på sina håll och kanter. Det är väldigt lätt att skriva när det går bra, mindre lätt när det blåser i motvind. Det blev inte den där starten som vi hade hoppas på. Mot ett vilt stångande BK Wobbler så straffades vi i slutminuterna och fick åka tillbaka till Eklanda poänglösa.
Men det var en match som likaväl kunde sluta mållös, med mycket slit i mitten och en parad av missade chanser för båda lagen. Wille kom fri två gånger men lyckades inte överlista varken målvakt eller målramen. Wobbler hade några halvdana skott som knappt hotade och Janne sprang åttor runt sina försvarare men inspelen var ingen SBK spelare med på.

Nä detta var inte SBKs afton, och när bollen inte vill in framåt så kommer såklart nådastöten. Ett inspel från vänster går igenom hela SBK försvaret, till en Wobbler-spelare som tackar, tar emot och dundrar bollen ribba in i mål. Tungt och många besvikna solängare efter slutsignalen. Men trots förlusten får vi ta med oss några ljusglimtar: David Daun är tillbaka och tar för sig på mitten och Redenkvists axel håller för spel! Nu blickar vi framåt, på lördag kommer proletären på besök till Eklandavallen och ytterligare en tuff match väntar!

Oli out