Solängen Open

I helgen spelades den första upplagan någonsin av Solängens Open i TB-hallen vid Åby fritidscentrum. Taggade gubbar samlades i omklädningsrummet och redan då började pikarna. Efter mycket om och men delades gruppen in i fem par. Paret såg ut följande: Punge och jag, Hasse Aro och Jimmy, Håkan "hawk-eye" och årets lirare, Eriksson och Bodde och tillsist capitano med junis-Coffe

Det var ett laddat gäng som var riktigt sugna på att slå till lite fjäderbollar, matcherna avlöste varandra och en del griniga diskussioner om diverse regelbrott likaså. Det är lite svårt att försöka följa alla matcher samtidigt som man spelar, men vad man kunde se emellan slagen så såg firma Håkan/årets spelare hetast ut. Killarna hade solklart spenderat några timmar framför badminton klipp på nätet, man hade en klar taktik som man följde till punkt. 
För egen del så blev det mycket kämparanda för inget. Inte en enda set seger för Punge och mig. Trots uppoffrande spel och en hel del blåmärken så ville det sig inte..dock vill vi lägga till diverse konspirationer under turneringen, capitano/Coffe använde någon sorts volleyboll regel och spelade runt fjädern inom laget, någon fejkade skada och bollar fick spelas om och dessutom sprang åskådare in på planen under aktiv (fjäder)boll.. 


Men tillslut skulle vi ha en segrare och förhands favoriterna Håkan/årets lirare fick se sig besegrade i finalen då Hasse Aro och Jimmy skulle fira guld under lördagen! En final som inte följdes av något annat par, då duschen hägrade samt att besvikelsen nått de andra fyra paren. Senare i omklädningsrummet rapporterades att Hasse Aro och Jimmy segrat i finalen. Behöver inte rapportera mer om finalen än så.
//

Oli out!
Visa fler inlägg