Snöboll

Så var säsongen andra träning gjord och det på en snöbelägen eklandavall! Detta var dock inget som stoppades oss denna torsdagskväll. 13 träningssugna killar samlades i omklädningsrummet inför träningen och diskussioner runt vem som får årets första böter var redan igång! Många källor vittnade om att Janne Jansson låg illa ute andra tippade på att "Dopet" Duran skulle kamma hem den första tjugan för iår. Dock tog diskussionerna slut relativ snabbt när Capitano sträckte fram en tjuga och hälsade från Janne Jansson! Efter detta fick vi en kort presentation av hur träningen skulle se ut och innan sista ordet var sagt så trängdes hela gruppen vid utgången. Här ska liras boll! Uppvärmningen bestod mestadels av att försöka springa upp planen så gott som möjligt, några gubbar slog sina kloka huvuden ihop och valde att skotta med diverse mål runt om planen, alla medel är tillåtna! 
Äntligen var det dags att ta fram bollarna! Detta genom den traditionella kvadden! Som följdes upp av ett relativt högt press-spel och till sist ett tvåmål! Mestadels såg det ut som Bambi på hal is för de flesta gubbar i laget men det bjöds även på ett relativt fint lir och även lite gnabb mellan lagen.. Det fanns många fina kombinationer under spelet och det var en jämn tillställning som slutade med att "väst" laget tog hem en extra pinne från träningen! Värt att notera under träningen:

- för egen del var det skönt att göra ett par baljor!
- alla Mr X visar framfötterna och visar att de verkligen har boll i sig!
- Capitano lever upp till sitt rykte och sätter inga fingrar emellan även om det är träning..!
- Kul att se Hampe tillbaka i träning!
- Janne Jansson drog in första bötern
- Felix och Robin i mål fick jobba extra hårt under tvåmålet
- Hasse Aro visar målform och stänker dit några baljor och Coxen hade lekstuga på sin kant!

----------------------------------------------

Jag har ju nämnt några Mr X under träningarna än så länge. Tänker inte gå ut med några namn förrän alla signat på eller om någon bestämmer sig för att söka lyckan på annat håll!
Än så länge har vi fem st killar på provträning, några har erfarenhet av spel i Fässbergs IF (ska dock tillägga att jag är osäker på ifall de vart med under seniortiden eller juniorerna i FIF) men de visar mycket boll och har bra blick för spelet! Killar som verkligen skulle göra nytta i truppen! Vi har även en X som senast lirade i Real Maskin, dock vet jag inte riktigt när och hur han spelade där sist och den siste Mr X höll senast till i Kozara..ja det är ju som det är under försäsongen, man vill inte gå ut med mer info än man kan behärska så här har ni fått endast ett litet smakprov! Resten får ni när gubbarna bestämt sig och när allt är signat och klart. Men kul att många sökt sig till laget!

----------------------------------------------

Ska även försöka få till lite bilder och liknande under träningarna/samlingarna, dock svårt att fotografera och lira samtidigt, förhoppningsvis kan man få lite hjälp vid sidan av! Kan se lite tråkigt ut med bara text men nästa vecka satsar jag på lite bilder!

Annars, vi hörs och ses!