En nostalgitripp med Bodde

Många är vi som återförenas tillsammans i den där gula stugan ute i Eklanda varje tisdag- och torsdagkväll. Efter många år vilsna i diverse föreningar och umgängen så möts vi återigen.. Och det är Kärleken till den där förbannade bollen som för oss samman. 

Idag är en mycket speciell dag, idag fattar Martin "Bodde" Bodin tag i pennan och för oss samman i sitt gästinlägg på bloggen:


Vit tröja med lila sömmar
Aldrig någonsin har jag stått inför en säsongspremiär med ett lag som består av så många gamla lagkamrater jag haft genom åren i Fässbergs IF och kopplingar därtill.
En trupp bestående av 26 seniorspelare har minst 18 spelare en träningsoverall med det lila emblemet tryckt på någonstans gömd djupt inne i garderoben. Det känns extremt skönt att vi nu tillsammans tar på oss den vita Solängen tröjan och antar utmaningen i division 6. Det känns som en klassåterträff 10 år senare där alla går emot samma mål.
Självklart när det kommer till återträffar måste man visa gamla klassfoton hur det såg ut på den gamla goda tiden. För vem kan glömma de härliga frisyrerna och det klassiska Fyffes trycket på bröstet? Ett lag med storspelare som vår egna Oli, mittfältsmotorn Jesper Redenkvist och en Bodinho med större hår än bröstkorg. 


”Göbbar… *pilla in en nybakad lössnus i storlek XL* … Ni spelar som en pöse nötter”
Rolf Redenkvist, assisterande tränare.

Martin "Bodde" Bodin

0 kommentarer publicerat i Solängen
Taggar: Fässbergs IF, Solängens BK, bodde, division 6