Den absoluta toppen!

Vi tjuvstartar lite med veckans "inför" inlägg. Ni vet, det där inlägget där vi tidigare har gått igenom veckans motståndare lite snabbt..

För på lördag kommer Härrydas IF på besök! Ett lag som börjat riktigt piggt och som många nog inte såg som ett topplag inför säsongen. Men Härryda har startat denna säsong med dunder och brak. 4-2 senast mot St Jakob har gett laget 13 poäng på inledande fem omgångarna. Dessförinnan har man spelat lika mot Heden (1-1) samt vunnit mot Ramberget (2-1), Syrianska (2-1) och Wobbler (4-5!). Resultatmässigt är det likt Solängen. Uddamålsvinster som alltid gör det svårt att förutse vad för lag Härryda är. Men man har värvat från Landvetter och det känns som ett ungt och piggt lag som kommer springa mycket. Utan att ha sett någon match, så är känslan som sådan..!


Solängen då? 2-1 mot Landala senast, som var svårspelade, tuffa och stabila. Men att komma tillbaka och vända på steken sista 10 minuterna är något som ger SBK lite extra energi inför lördagen. 

Dessutom går rykten om att en "Tank" gjorde comeback på tisdagens träning, kan det vara SBKs joker? Återstår att se! Så ta er till Eklandavallen! Lördag, matchstart 13.00!

Innan lördagens batalj så spelas det även fotboll idag(torsdag 12/5) i division 6B:

St Jakob tar emot Studenterna. Syrianska spelar mot Proletären och FC Heden möter SG97!

Vi hörs - Olibaloli