Försäsong 2017

Då ska man försöka ruska i liv med den här gamle bloggen, efter en trött avslutning på säsong '16 så tar vi nytt sikte på säsong '17. Förhoppningsvis med olibloggen pånyttfödd. SBK går in i en försäsong med ny energi och nytt ledarskap!


Som många inbitna solängare redan vet så tackade Jimmy Pawholm för sig efter 2 säsonger i ledarstolen. Jimmy lämnar som många av oss vet, ett stort tomrum! Männen som ska försöka fylla detta tomrum är inga mindre än: Thomas "Bajen" Winemar, tidigare sporadisk målvakt med ett stort Solängenhjärta. Han får sällskap av självklare Magnus Abrahamsson, som de senaste två säsongerna tillsammans med Pawholm styrt Solängen upp till div 6 och sedermera en fin 5e plats, Fredrik Westerdahl tar också plats i denna stab. Fredrik har gjort ett fint arbete med klubbens P02 och kommer vara en hjälpande hand för de 02or som ska testa lyckan i seniorlaget. Dessutom finns jokern Tobias Magnusson med i kvartetten. Tobbe kommer från några säsonger i Järnbrott och hjälpte till förra säsongen när det behövdes. Så där har ni kvartetten som ska leda Solängen mot nya höjder!

Nu går försäsongen in i Februari månad och truppen håller på att svetsas samman. Många välbekanta ansikten har dykt upp på  Eklandavallen, men även ett par nya!

Jashar Gorani - Kommer senast från Lindome GIF i division 2 och har sedan tidigare ett förflutet i Fässbergs IF. Ett klassförvärv!

Erik Svensson - tung och lurig forward som har BK Bifrost som moderklubb. Har radat upp klassmål under försäsongen och lär bli giftig i div 6B!

Shkelzen Sejdiu - eller "Svågern" som har går i folkmun. 30 åringen kommer som freetransfer(?) och är som sagt svåger till Fidan i laget. Mer lokalfotboll än så blir det inte!

Dessutom presenteras en rad 02or som kommer slåss för platser i seniortruppen, vi har sedan tidigare Albert Westerdal. Men han får sällskap av: Emin Gustafsson(målvakt), Victor Liljeberg, Daniel Henricsson och Enzo Diaz Marghetti. Kan tilläggas att det säkerligen kommer fyllas på med mer 02or under säsongens gång!

Så där har ni det, ny tränarstab, nya ansikten och ny säsong!

Forza SBK

//Oli out