1%

Ärofyllda Södercupen. En cup som på senare år växt till ett hett gruppspelsformat. En cup som jag tror att Solängen aldrig vunnit en match i. Iallafall inte under mina år i föreningen. 
 
Vi går in i ett gruppspel som klara underdogs, FCF-bloggen ger oss en ynka 1% att gå vidare från gruppen. Kanske med all rätt då vi på papperet är nykomlingarna i division 6.. Och i vår väg står ett nykomponerat Balltorps FF som värvat från höger till vänster, ett Dalen KFF som vill ta revansch från förra årets utspel ur div 3 och förra årets finalister Guldhedens IK


Imorgon väntar alltså Balltorp FF i första matchen. Balltorp har som nämndes tidigare värvat en hel del under försäsongen och man har även fått in en ny tränarstab i Bawan Mohideen och Peband Mohideen
Sen har vi alltså en fet lista på spelare som tillkommit till laget:
 
Sladjan Ilievski (lån från KF Velebit), 
Adnan Saltagic (IFK Göteborgs U19), 
Diyar Abdul-Gabar (Utsiktens BKs U19), 
Sam Emami Fard (Ariana FC), 
Jetmir Kurti (IFK Fjärås), 
Waldito Robles (Fässbergs IF), 
Jimmy Öhrn (Bifrost BK), 
Kenan Korac (FC Bosona), 
Sarmad Alsadi (Fässbergs IF), 
Filip Berg (Fässbergs IF), 
Damon Kavousi (IFK Göteborgs U19)
(Listan hämtad från "Rastas hörna").
 
Laget har dessvärre ännu ej spelat någon match tillsammans och det är väl inte så konstigt med tanke på hur vädret varit under försäsongen.. Så svårt att veta vart "nya" Balltorp står någonstans. Förra säsongen slutade man på en sjätteplacering i division 5B med 27 pinnar inspelade och mest mål för laget gjorde Niklas Andersson som samlade ihop 9 strutar under säsongen. Fast det är ju dock väldigt oklart att prata om föregående säsong då det sker en totalrenovering i laget.. 
 
Men det finns trots skillnad i divisioner en del tändvätska, två Mölndalslag som går in i tävlingssammanhang brukar alltid bli extra eldigt. Och räcker inte det så finns den där extra vätskan i "1%" chansen som fiskebäck bloggen levererade under veckan.. 
 
Så strunta i Champions league fotbollen och bege er till förbovallen i Balltorp. Imorgon 20.00 startar tävlingssäsongen.
 
Oli out!