Grattis coach och lite annat smått och gott!

Vi på olibloggen vill passa på att gratulera en av iniativtagarna till återfödseln av solängens seniorlag, ingen mindre än Coach Jimmy Pawholm! Som tillsammans med coach Magne styr och ställer i laget. Ett stort grattis önskar vi Jimmy på hans dag!
Grattis Jimmy önskar olibloggen!

-----------------------------------------

Det börjar röra på sig i truppen och tidigare kunde vi avslöja att Johan Magnusson skrivs över från Real Maskin. Idag kan vi presentera ytterligare tre nyförvärv: David Daun och Kristoffer Petric är på ingång och båda kommer från Fässbergs IF! Nu återstår bara den elektroniska övergången innan de bägge är spelklara! 
David Daun och...

Kristoffer Petric ansluter från FIF!

Dessutom är William Samuelsson, BK Bifrost, på väg in i Solängen truppen! Tre spännande namn inför säsongen och vi välkomnar David, Kristoffer och William till solängenfamiljen!

-----------------------------------------
Det är inte bara i truppen det rör på sig, utan även i spelschemat inför säsongen! Den 6/2 kommer nya serierivalen Sjövalla på besök till eklandavallen och står alltså för motståndet i årets första träningsmatch! Dessutom kommer Galgbackens IF(13/2) och IF vardar/makedonija(20/2) på besök under februari-månad innan det är dags att sparka igång söder cupen mot Balltorps FF den 24/2! Mycket gott att se fram emot!

I övrigt ser det mycket behagligare ut på Eklandavallen då all snö regnat bort. På gårdagens träningen dök 18 taggade gubbar upp på träningen och det var ett högt tempo som utspelade sig på vallen! Och det var många trötta ben som avslutade träningen med ett tvåmål! Nu håller vi tummarna för att närvarostatistiken håller i sig även på torsdagens träning!

Vi hörs!
// olibaloli