Att damma av en gammel blogg...

Det har ju inte blivit det där aktiva skrivandet den senaste tiden hos olibaloli, det har stått still i skrivmaskinen. Den stora boven i dramat är såklart tiden, som inte alla gånger har räckt till! Men idag gör jag ett försök att damma av den gamle skrivmaskinen, det är dags för olibloggen att återigen skina!

Så vart vad har hänt den senaste tiden?

Jo, vi har fått nya medlemmar i solängenfamiljen, det har spelats ytterligare matcher och truppen har fått gå på välbehövlig semester.. Vi börjar med våra nytillskott!

Fidan Selaci, dök upp på en träning för någon månad sedan. Teknisk, en rejäl vilja och ett öga för spelet visade han genast upp på Eklandavallen. Fidan känner jag sedan tiden i Mölndal Fotboll och han är ett väldigt gott tillskott i truppen!

Daniel Borgström, en målvakt som redan hunnit göra snart en handfull matcher för Solängen. Kom från seriekonkurrenten Sjövalla FK och har visat ett lugn i kassen och passar även han som handen i handsken i denna trupp!

Dessutom har doldisen Tobias Magnusson fått visa sig i seriespelet, när skador och avstängningar gäckade truppen hoppade gode Tobbe in i spelet och visade direkt framfötterna när han målade i förlustmatchen mot FC Heden.

Men det har även förstärkts på lite andra håll i truppen. Jesper Redenkvist gjorde en efterlängtad comeback i träningsmatchen mot “Okänt-U18 lag-som-ska-spela-gothia”. Vi förväntar oss en rejäl konditionsträning för “Reden” under sommaren så har vi ett gott tillskott i laget. Dessutom har Robin Eliasson sadlat om från målvakt till mittback/mittfältare/anfallare och tackade för förtroende med att göra 4 mål i sista matchen mot SG. Så det händer mycket i laget och det ska bli ytterst intressant att träffa grabbarna igen efter sommaruppehållet!

Jag tror vi börjar där. Vill såklart redogöra de där matcherna man tappat bort.. Vi har vinsten borta mot Syrianska, första förlusten för säsongen mot FC Heden samt Robins målkalas mot SG kvar att redovisa! Men det kommer!

Väl mött!

Oli out.