Bröta.

Det är väl dags att skrälla till det ordentligt i södercupen. Efter 4-0 i baken mot Dalen finns det revanschlust i SBK truppen. 
 
På grund av sjukdom har jag för egen del inte känt på stämningen inför matchen. Träningen igår fick man stå över likaså matchen ikväll..
 
Ikväll består truppen av inga mindre än: "Dopet", Pöng, Affe, Capitan, Coxen, Bodinho, Josse, Lovren, Hassan, Kiffe, Janne, Coach Jimmy samt Junis-David och Abbelito! Så trots lite manfall så kommer SBK med en stark trupp!
 
Vad gäller då inför matchen? För motståndet, Guldhedens IK, gäller det att bara tuta och köra. De måste vinna och det med många mål för att kunna ta sig förbi Dalen i toppen. Dock ska tilläggas att Dalen måste förlora mot Balltorps FF i den sena matchen... GIK som till vardags hör hemma i division 4 kommer väl antagligen komma med ett starkt lag då det verkar som om de satsar på cupen. Återigen kul för oss att möta ett starkt motstånd och det kommer göra nytta inför kommande säsong!
 
Det finns alltså ingen som helst press på oss inför matchen. Så det är bara att gå ut och bröta till det rejält för GIK.
 
Oli, out!