Serieindelning och läget

I dagarna fick vi reda på det slutgiltiga förslaget på hur serieindelningen kommer att se ut, i Solängen ögon kommer det bli ett par bekanta ansikten som man kommer att få träffar på återigen iår.. Men än är inte sista ordet sagt och den slutgiltiga serieindelningen kommer att äga rum 7/12. Dock ska det nog mycket till för att ändra på indelningen. Men eftersom denna bloggen är tillägnat Solängens BK så struntar vi i de andra division 6 och koncenterar oss på div. 6B. Som enligt förslaget kommer att se ut på följande sätt:
 
Ariana FC - Upp från div 7B och ett lag som vi stötte på föregående säsong.
BK S:t Jakob
BK Wobbler
FC Heden
Göteborg SIF
Härryda IF
Landala IF
Rambergets SK
Proletären - Upp från div 7B se: Ariana FC
Slottskogen/Godhem IF - Ramlade ur div 5B
Solängens BK - Tillbaka
Syrianska/Arameiska Förening Göteborg
 
 
  • Division 6B är en serie som vi i Solängen senast befann oss i säsongen 2011. Vi hamnade då på en 12:e placering och med 11 inspelade poäng fick vi se oss utslagna..
  • I truppen för säsong 2011 hittar vi ett par lojala killar i Hasse-Aro, Bishwan, Janne, Forslund, Affe och jag som representerade Solängen.
  • Säsongen inleddes väldigt lovande i en 2-1 seger mot Landala IF och vi vände en galen match borta mot Mölnlycke BK där vi avgjorde med tre mål de sista fem minuterna. Men tyvärr släpptes det in alldeles för många mål och många bortkastade poäng gjorde att vi ramlade ur den anrika div6B.. Men nu är vi alltså tillbaka! Där vi hör hemma!
 

Nyheter:
 
Enligt rykten gör gällande att succé-duon: Magnus Abrahamsson och Jimmy Pawholm fortsätter sitt arbete med Solängens BK! Vi ska försöka få en intervju för att bekräfta detta snarast!

Dessutom har vi lite uppdateringar på skadeläget, Solängen har vart aktiva på operationsbordet den senaste tiden. Både Janne och Reden har fått möta skapellen och fått sina axlar och tummar återställda. Oklart när dessa gentlemän äntrar Eklandavallen igen, men förhoppningsvis kan vi se dem i omklädningsrummet om ett par månader.. Om inte ett solängenkrök kan locka dem tillbaka tidigare!
 
Träningarna än så länge har bestått av kvadden och tvåmål, räcker väldigt långt! Dessutom har dem bjudit på ett par nya ansikten, kan någon av dessa bli Mr. X iår? Det lär dyka upp ett par saftiga inlägg om Silly Season de kommande veckorna!

Annars är det väl inte mycket mer än så. Vi ses!