Kedjan går vidare: Coffe

Succén fortsätter! Mycket tack vare spelarnas längtan av att synas i rampljuset! Föregående intervjuobjekt Hasse Aro nominerade vår alldeles egna "junis"-Coffe, så vi på olibloggen satte oss ner med vår yngsta lirare i truppen! 
 

"junis"-Coffe som bidrar med en hunk bild till olibloggen!
 
Ja Coffe, du blev vald av Hasse Aro att fortsätta intervjukedjan, hur känns det?
 
Tackar Hasse för den, jobbigt o gå upp efter en sådan interview men det ska nog gå bra!
 
Du är ju relativt ny i laget och nu har du chansen att presentera dig på riktigt till alla solängare där ute! Vad har du för historik inom fotbollen? 
 
Har i princip alltid lirat fotboll ändå fram tills glädjen inte fanns där längre, då jag la ner i Lindome GIF. Efter ett långt och mörkt år så blev jag scoutad av den dåvarande coachen för Solängen, mr oli himself.
 
Från egen synvinkel tycker jag att det är riktigt kul att ha dig i laget! Vi är ju kusiner, som kanske några av våra läsare vet, men vad var det som gjorde att du just valde SBK?
 
Först o främst så var det fotbollen som lockade men fick samtidigt höra att det var en väldigt gött gäng (villket gjorde valet självklart) och gänget levde upp till förväntningarna! 
 
Förra säsongen blev lite småknackig för dig speltidsmässigt, där en övergång drog ut på tiden..men hur många minuter blev det totalt? Och vad har du satt upp för individuella mål under säsongen?
 
Gissar väl på 35 starka(och jobbiga) minuter förra säsongen! Men det räckte för att slå Oliver "Dop" Durans 10 min. Målet med denna säsongen är självklart, 5an. För min egen del så är väl att få tillbaka fotbollen i kroppen villket inte är riktigt där än!
 
Du är relativt ny inom lokalfotbollen och div6, men har du någon match som du ser extra mycket fram emot? Någon klasskompis eller nära bekant som du är riktigt sugen att slå?
 
Har väl inte någon specifik match att se fram emot, topplagen är ju alltid kul att kriga mot. Klasskompisar/bekant blir nog svårt att möta, att vara 18 och spela med gubbar är väl inte det vanligaste.
 
Fem snabba:
Div 6 titel eller Arsenal som PL mästare? Arsenal som PL mästare!
1-0 seger eller 5-6 seger? 5-6 seger
Mål eller assist? Assist
Snabb eller stark? Stark
Chelsea eller Tottenham? Inget av dem..
 
 
Om du blev placeras på en öde ö och fick ta med dig ett föremål, båt är inget alternativ! Men vad skulle du ta med dig? Samt vem i SBKs trupp skulle du ta med dig?
 
Vad och vem jag skulle ta med mig på en öde ö? Svår fråga... men mitt svar får nog bli nyckeln till omklädningsrummet och Hasse, då vet jag iallafall att vi blir hittade.
 
Tänk dig scenariot att solängens BK blivit uppköpta av en oljerik shejk. Han vänder sig till dig i truppen och ber dig att värva en världsstjärna till klubben. Vem värvar Du in?
 
Hade nog värvat in mannen som var min inspiration till min kärlek för Gunners, Henry! Mål är aldrig fel.
 
Sista frågan och kanske den viktigaste för att hålla kedjan ihop. Vem i laget vill du att olibloggen ska lägga luppen på och intervjua? Och varför?
 
Ja, som tack för lördagen får man väll nominera Patrik Håkan Forslund, som jag misstänkte var sugen på rampljuset! Tack Oli!
 
Med det sagt får olibloggen ta ett par djupa andetag och försöka få tag på den mytomspunna Håkan Forslund! Väl mött läsare!
 
//olibaloli