Solängens BK vs Galgbackens IF

Årets matchspel började lite krokigt men som tillslut rätades ut när Sjövalla FK slogs tillbaka med 4-0 förra lördagen på eklandavallen. Imorgon, lördag, är det återigen dags att knyta på sig fotbollsskorna när Hallandslaget Galgbackens IF kommer på besök! Ett lag som många kanske inte har sådär jättekoll på..inklusive Olibloggen. Men vi har gjort oss ett försök att finna något där ute på det vida nätet!
 
Galgbackens IF
 
 
Som jag nämnde i inlägget om Sjövalla, så är det svårt att hålla koll på alla lagen då de flesta är riktigt skickliga på att mörka sina taktiker, nyförvärv och tidigare matcher.. Galgbacken är en av dem.. På deras hemsida är senaste nyheten att de kommer spela i div 5 norra Halland, men den nyheter publicerades 2012...så ni märker att hemsidan stått still de senaste åren...Men efter ideel dektetivarbete finner vi i allafall lite info om kommande motstånd:
 
Säsong 2015 befann man sig i division 6 Norra Halland. Laget slutade på en 9e placering med 30 insamlade poäng. 
 
 
Man verkar även vara ett riktigt målfarlig lag då man mäktade med 50 baljor under säsongen och ser vi på interna skytteligan är de 50 målen fördelat under stora delar av truppen:
 
Målen fortsätter ett par namn till dessutom!
 
Galgbacken är alltså ett målfarligt lag som de föregående säsongerna legat i mitten av division 6 och dessutom trillat ur femman(2013)... Det blir en tuff match som vi verkligen ser fram emot!
 
Det får bli lite såhär när lag väljer att dölja sina nyheter och strategier inför säsongen, tråkigt tycker vi, men fotboll skall det spelas ändå! 
 
Alla mot eklandavallen!
 
Oli out!