Uppdatering: Ramberget i helgen och matchfrihelg

Här kommer en snabb uppdatering från helgens match: det blev alltså ytterligare en pinne och ytterligare en match som slutade 2-2 när SBK begav sig ut till Hisingen för att möta Ramberget. På varma Krokängsplan var de flesta åskådare nog mer intresserade av varvet som skedde några hundra meter därifrån. Men man fick se ett Ramberget ta ledningen på en helt obefintlig straff. Där Kakan gör en, enligt olibloggen, helt korrekt brytning. Men domaren såg antagligen någonting annat och pekade på punkten. Säker straff och 1-0 till hemmalaget. Dock ville SBK och firma Bodde/Kiffe annat. Någon minut efter ledningsmålet kom Janne runt på kanten, överlappade till Kiffe som hittade in till en rusande Bodde som satte foten till bollen och 1-1! Var ett faktum! Dock skulle Ramberget ha sista ordet innan halvtid, då en hög boll kommer in i straffområdet, bollen studsar mellan spelare, på armar och fötter och tillsist når en Rambergetspelare bollen och ytterligare ledning för hemmalaget. Halvlekspaus och vattenpåfyllning. I andra halvlek kommer junisarna in. Danne får en fin boll på högerkanten, driver med sig den och måttar ett inlägg in i boxen där Bodde elegant trycker till bollen som seglar in i mål och kvitterat! 2-2, matchen står och väger. När SBK sätter sig i svåra situationer på egen planhalva och det slutar med att Wille kommer sent in i en tackling och domaren blåser straff. Denna gången klagar jag inte på domslutet. Samme straffskytt och samma hörn. Däremot har vi Robin. Som gör en fantomräddning och limmar bollen! Efter detta är det SBK som försöker komma runt på kanterna och får några bra lägen men den vill inte in. Istället blir det lite grinigt och domaren får ta sig ett snack med diverse spelare. Det blir inga fler mål och lagen får dela på poängen!

Ja, det var en snabb uppdatering från matchen. Anledningen är sjukdomar och allmänt mycket på jobbet! Skall bättras på till nästa match. Härnäst väntar syrianska, men det är inte förrän 5/6! Då matchen mot studenterna har flyttats! Till nästa gång hoppas vi att kedjan är tillbaka och kanske till och med ett gästinlägg! Väl mött!